Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Kostym arbete

15

maj
2014

No Comments

In Kostym arbete

By pernilla

Sagan om julduken som blev en blus

On 15, maj 2014 | No Comments | In Kostym arbete | By pernilla

Det var en gång en julduk som hängde bortglömd på Emmaus second hand shop. Då kom en kostymör och fyndade den och vips fick den nytt liv som blus i en musikal i Malmö. Ja ibland kan man bara inte låta bli och jag var inte helt säker på att Camilla Thulin och Operan skulle uppskatta mitt lilla interna skämt när jag tog med blusen till provningen för Doktor Zhivago. Det gick vägen och nu får julduken uppleva en säsong på Malmö Opera. Much to my amusement!

Men jag tror inte att det är många som kommer  att se julbocken och tomten även om de sitter på första parkett. Lyckas du med konststycket att läsa min blogg, få biljetter till föreställningen och upptäcka blusen i vimlet så hade det varit kul att höra av dig.

Submit a Comment